Communiceren over autisme

Communicatie kan snel én goed. Neem deze actiewebsite bijvoorbeeld, bedacht en gebouwd binnen 10 dagen en voorzien van een filmpje, de belangrijkste informatie, fotografie, illustraties, downloads én een formulier. Via een persbericht en berichten op sociale media gaven we extra ruchtbaarheid aan deze site, die ter gelegenheid van een promotie-onderzoek werd gebouwd. Door te communiceren over autisme kunnen we laten zien wat er achter deze verzamelterm schuilgaat, wat leidt tot meer inzicht en mogelijk meer acceptatie. 

Autisme Spectrum Stoornis

Op de website vertellen twee GZ-psychologen, Irene Steenman en Tineke van der Veer, over een door hen ontwikkelde methodiek, de ASSwijzer. Mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) ervaren altijd chaos. Met de ASSwijzer wordt er ordening in de chaos aangebracht en staat de ordening van de cliënt zelf centraal. Dit unieke uitgangsprincipe levert een op maat gesneden begeleidingsvorm op die mensen met ASS weer ontwikkeling- en ontplooiingskansen biedt.

Betaal sociaal

Aanleiding voor deze nieuwe website is het promotie-onderzoek van Tineke van der Veer. Haar proefschrift over het effect van de ASSwijzer staat op de website. Na het aanmelden voor de nieuwsbrief of door het plaatsen van een bericht op de sociale media is het direct te downloaden.

Heb jij ook op korte termijn een aansprekende actiewebsite nodig? Neem contact op met Shona Dittner (050-5891717) en maak vrijblijvend een afspraak.