Online communicatie

Online aanwezigheid is meer dan alleen een website in de lucht hebben. Weliswaar is de corporate website in onze visie de spil in de (online) communicatie strategie, maar je zult ook social media en e-marketingmiddelen moeten inzetten. En uiteraard wil je vindbaar zijn in de zoekmachines. Statement helpt je graag bij het opstellen van een online communicatie strategie.

Voordat we een website ontwikkelen, bespreken we eerst je huidige online aanwezigheid, je wensen, eisen en doelstellingen. Het liefst legt Statement dit vast in een plan van aanpak: de online communicatie strategie. Net als bij het opstellen van een marketing- en communicatieplan werken we ook hier op een interactieve manier met je samen.

Online communicatie strategie ontwikkelen

In een sessie met MT/directie, medewerkers en wellicht zelfs enkele klanten gaan we de volgende vragen beantwoorden:

  • wat zijn de doelstellingen?
  • wie is de doelgroep?
  • wat wil je dat de bezoekers online doen?
  • welke online kanalen passen bij de organisatie en de doelgroep?
  • met welke trends moet je rekening houden?

 

de website van Kwartier Zorg en Welzijn: ontwikkeld met specialisten op basis van een online strategie

Voor de website van Kwartier Zorg & Welzijn hebben we eerst, samen met webbouwer en opdrachtgever, een online communicatie strategie geschreven.


Implementatie

Het resultaat is een praktisch plan, voorzien van een kostenindicatie en planning. Desgewenst kan Statement de online communicatie strategie voor je uitvoeren. Wij werken samen met diverse online marketing specialisten, webdesigners en webbouwers. Afhankelijk van je vraag en budget selecteren we de beste partner(s). Social media- en e-mailmarketingkennis hebben we zelf in huis. Statement treedt op als projectmanager en draagt de eindverantwoordelijkheid voor het gehele proces. Je hebt slechts met één aanspreekpunt te maken.

 

Meer online communicatie

Statement kan de volgende online diensten voor je verzorgen:

 

Meer weten?

Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio voor uiteenlopende cases of neem contact op met Shona Dittner (of bel: 050 589 17 17). Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.