Content & mediaproducties

Zodra het marketing en communicatieplan klaar is, kan de dialoog met de diverse interne en externe doelgroepen beginnen. Voer gesprekken, organiseer bijeenkomsten, vertoon films en animaties, verstuur nieuwsbrieven en uitnodigingen. Ga de dialoog in de volle breedte aan, zowel online als offline! Daarbij staat de inhoud (content) centraal.

De vraag is wel: wie schrijft en produceert die content? Wie schrijft teksten, wie fotografeert, wie filmt, wie ontwikkelt de website? En wie zorgt ervoor dat alle benodigde communicatiemiddelen op tijd, huisstijlconform en binnen budget worden geproduceerd? Sommige opdrachtgevers hebben daarvoor een eigen afdeling, of medewerker in dienst. Andere opdrachtgevers hebben dat niet, of kunnen tijdelijk wel wat extra hulp gebruiken.

Van tekstredactie tot filmproductie
Statement helpt bij het ontwikkelen en produceren van content. Wij produceren alle mogelijke media:

 

Hierbij bewaken we de doelen, uitgangspunten en kernwaarden van uw bedrijf of organisatie. Daarnaast monitoren, meten en borgen we het succes van marketing- en communicatiecampagnes, zodat kosten en baten in balans zijn.

Benieuwd?
Statement is een netwerkorganisatie. Samen met specialisten in uiteenlopende vakgebieden realiseren wij creatieve en effectieve mediaproducties. Door mensen bij opdrachten te zoeken, in plaats van opdrachten bij mensen, kunnen wij oprecht klantgericht en onafhankelijk adviseren. Bekijk maar eens een paar door ons gerealiseerde producties. Als die aanspreken, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken!