Bijzonder drukwerk

Drukwerk beleeft een comeback. Toen Statement in 1997 begon, bestond het gros van onze werkzaamheden uit het ontwikkelen en begeleiden van drukwerk. Door de jaren heen verschoof de focus naar online en mobiele media en meer recentelijk steeds meer naar film. Allemaal communicatiemiddelen die wij op hun unieke eigenschappen beoordelen en benutten. Maar onze passie voor drukwerk is gebleven en de laatste tijd zien we een revival.

 

milieujaarverslag

Voordelen drukwerk
Drukwerk heeft enkele bijzondere voordelen: het is tastbaar, ontvangers kunnen zelf gemakkelijk en zonder afleiding het leestempo bepalen en ze kunnen het gemakkelijk (en vooral fysiek) aan anderen laten zien. Bovendien is het huidige drukwerk in kleine oplages veel goedkoper dan vroeger en laat het zich makkelijk(er) personaliseren. Reden voor ons en onze klanten om opnieuw met vormgevers en drukkers om tafel te gaan.

Complexe verhalen
Vooral voor het uitleggen van complexe verhalen is drukwerk geschikt. Zo ontwikkelden we voor de gemeente Delfzijl naast een website en animatiefilm een aansprekende poster/folder die de Actieplannen voor Koers 2022 vereenvoudigd uitlegt. Voor de provincie Groningen maakten we een compact Milieujaarverslag en voor Kunststation C een originele cultuurkalender, die het cultuuronderwijs zichtbaar maakt in klaslokalen en lerarenkamers op basisscholen.

Meer weten?
Wil je meer weten over bijzonder drukwerk, of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ron.

Meer mediaproducties