Drukwerk maakt keiharde comeback

Drukwerk passé? Welnee! Het is zelfs bezig aan een keiharde comeback. Voor het Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen produceerde Statement een magazine dat met groot enthousiasme werd ontvangen, door zowel de opdrachtgever als de ontvangers van het blad.

Bij Statement houden we niet van borstklopperij, maar met deze bijzondere productie hebben we wel een huzarenstukje geleverd. In iets meer dan twee weken tijd namen we 18 interviews af, verzorgden we de tekstproductie, fotografie, opmaak en het drukwerk. Dit alles om te zorgen dat het PMOG het blad kon uitreiken tijdens haar jaarlijkse Beursvloer-evenement. Gedeputeerde Marianne Besselink mocht hier het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Kantelmoment

Het magazine geeft een schets van de ontstaansgeschiedenis van het PMOG en de transformatie in een nieuwe organisatievorm: De Uitdaging. Vandaar dat we hebben gekozen voor een bijzondere opmaak: het magazine kent letterlijk een kantelmoment. Hier moet de lezer het blad 180° draaien en volgt informatie over de nieuwe werkvorm.

Bekijk het magazine eens op Issuu. Meer weten of nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Eduard.