Een communicatiestage bij Statement: hoe vul jij die in?

Voordat je je pc aanzet, drink je eerst een kop koffie. In een Statement-rood kopje natuurlijk. Terwijl we gezamenlijk koffie drinken, bespreken we de dag, nemen het laatste nieuws door en lossen terloops nog enkele wereldproblemen op. De koffie is op. De werkdag begint nu echt.

Ron gaat meteen aan de slag met een strategisch plan voor een Noord-Nederlandse overheidsorganisatie en beoordeelt een nieuwe versie van een film, Nico rondt een website analyse af, Shona controleert de voortgang van een campagne en stuurt enkele sociale media berichten de lucht in, Eduard schrijft teksten voor een jaarverslag.

Wat doe jij? Dat ligt helemaal aan jou: Ondersteun jij Shona die dag bij de campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs? En beoordeel je samen met Nico werk van een vormgever? Of leert Eduard jou de fijne kneepjes van het tekstschrijven?

Zie jij het wel zitten om in een hele korte periode heel veel te leren? Solliciteer dan bij ons voor een afstudeerstage voor de periode september-januari. In de zomer beginnen kan in overleg ook. Herken jij jezelf in het volgende profiel, stuur ons dan een overtuigende motivatiebrief en cv.

Jij bent:
– een vierdejaars communicatiestudent;
– representief, assertief en overtuigend;
– en op zoek naar een stage bij een leuk bureau.

En jij wilt:
– vooral heel veel werkervaring opdoen;
– drie à vier dagen per week meewerken (de overige dagen zijn voor een eventueel onderzoek);
– kennis opdoen van applicaties en beheerprogramma’s zoals WordPress en MailChimp.

En jij hebt daarnaast ook nog heel veel humor?

Solliciteer dan direct!

(Velden met een * zijn verplicht.)