Enthousiaste stagiair communicatie gezocht!

Wij beginnen de dag altijd gezamenlijk met een goede kop koffie of thee. Terwijl we dit opdrinken, bespreken we de dag en het nieuws. Ook persoonlijk nieuws. Want naast dat we samen werken met elkaar, hebben we het ook graag leuk met elkaar! Als de koffie/thee op is, gaan we van start.

Zo gaat Ron aan de slag met het uitwerken van een strategisch plan, Nico controleert de voortgang van het Virtual Reality onderdeel van zijn project, Eduard gaat op pad voor het afnemen van interviews voor een magazine en Anna-Joli heeft een projectmanagement overleg met een klant.

En wat doe jij? Dat ligt helemaal aan jou! Ga je met Ron mee op pad voor het aansturen van een filmer? Beoordeel je samen met Nico de kwaliteit van de geschoten drone-beelden? Leert Eduard jou de fijne kneepjes van het tekstschrijven? Of wil je van Anna-Joli leren hoe je een project optimaal managet?

Jij bent:

  • student Communicatie- en Informatiewetenschappen;
  • representatief, assertief, leergierig en overtuigend;
  • op zoek naar een stage bij een leuk bureau;
  • goed in het inzetten van sociale media (of wilt dit leren).

En jij wilt:

  • vooral heel veel werkervaring opdoen;
  • jouw kennis van het vak met ons delen
  • drie à vier dagen per week meewerken (de overige dagen zijn voor een eventueel onderzoek);

Heb je daarnaast ook nog humor? Dan zijn we helemaal blij met jou!

Herken jij jezelf in het geschetste profiel? En zie jij het wel zitten om in een hele korte periode heel veel te leren? Solliciteer dan bij ons voor een afstudeerstage voor de periode september 2018-januari 2019. Stuur jouw overtuigende motivatiebrief (iets anders mag ook: creativiteit wordt gewaardeerd!) en CV naar: office@statement.nl.