Europa Kijkdagen Noord Nederland

Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen – op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 mei 2014 – openen projecten die Europese subsidie ontvangen hun deuren voor publiek. In Noord-Nederland worden meer dan 150 projecten financieel ondersteund door diverse Europese fondsen. 

Statement produceert de landelijke campagne voor deze bijzondere ‘open dagen’ en verzorgt daarbinnen ook nog een aparte regionale campagne, in opdracht van Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). De campagne bestaat uit een onepage website, dertien korte webclips en een overzichtskaart.

eukijkdagennoord_1

Website

Om de Europa Kijkdagen in het noorden onder de aandacht te brengen zette Statement in samenwerking met Jelmer Buitenga en Alex Jeensma een one-page website op. Met behulp van tekst, fotografie en film laat de site in een oogopslag zien wat de Kijkdagen inhouden en welke projecten meedoen.

Videoclips

Samen met filmmaker Ilton K. do Rosario produceerden we 13 korte films waarin projectleiders en -medewerkers vertellen wat hun project nu zo bijzonder maakt. In de films vertellen zij over hun project, over de resultaten die ze tot nu toe hebben behaald en uiteraard over wat er te doen is tijdens de Kijkdagen.

kaartkijkdagennoord

Overzichtskaart

SNN gaf aan dat bezoekers van de Kijkdagen ook graag offline alle informatie bij de hand hebben. Daarom realiseerden we een overzichtskaart op A4-formaat, die bezoekers van de website kunnen downloaden, printen en in hun zak kunnen steken.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze activiteiten voor SNN en de Europa om de hoek Kijkdagen of wil je zelf een (nieuwe) website ontwikkelen of een marketingcampagne starten? Neem dan gerust contact op met Shona.