Eurosonic Business House: business2creative

Tijdens Eurosonic Noorderslag fungeerde het Vindicat gebouw vier dagen lang als het Eurosonic Business House: de centrale uitvalsbasis voor ondernemers om het festival te bezoeken, de sfeer te proeven en te netwerken. Op vrijdagmiddag 13 januari werd voor het eerst ook een inhoudelijk ‘business2creative’ programma samengesteld (thema: Creatieve Stad), met keynotes door sprekers van het ESNS Seminar. Statement organiseerde en presenteerde dit nieuwe programma-onderdeel.
Lees het verslag van de Groninger Ondernemers Courant

Relevante trends
Het doel van Eurosonic Business House is om Noord-Nederlandse ondernemers inhoudelijk te betrekken bij de thematiek van het ESNS Seminar. Elk jaar ontmoeten 4.000 professionals uit de Europese popmuziek, Media & Entertainment branche elkaar in Groningen om te spreken over trends en ontwikkelingen. Een deel van die trends zijn ook interessant en relevant voor Noord-Nederlandse ondernemers en bestuurders.

Gemist?
Heb je dit bijzondere evenement gemist en wil je er volgend jaar bij zijn? Of heb je ideeën over het optimaliseren van dit ‘business2creative’ programma of de beleving er omheen? Trek dan even aan de bel: 050-5891717 of overbeek@statement.nl