Eurosonic Noorderslag Ondernemersclub

Wat krijg je wanneer je Groningen, goede muziek en netwerken bij elkaar optelt? Precies! Eurosonic Noorderslag. Omdat wij het festival een zeer warm hart toedragen, zijn we al jaren sponsor van de Ondernemersclub van het festival.

De ondernemersclub bestaat sinds 2011 en richt zich op Noord-Nederlandse ondernemers die samen met klanten en/of medewerkers willen genieten van te gek festival, waar je kunt netwerken in de dynamische context van de internationale muziekwereld in het decor van de Groninger binnenstad.

Infomercial om te werven

Statement geeft advies en ontwikkelt ieder jaar de infomercial. Hiervoor werken we onder andere samen met filmmaker Jelmer Buitenga. Doel van de film is de Noordelijke ondernemers warm te maken voor het festival, lid te worden van de ondernemersclub en met relaties of collega’s het festival te bezoeken. De beelden in de film schieten we tijdens het festival en de netwerk-events, zodat we de daadwerkelijke vibe en échte mensen goed kunnen neerzetten. Dankzij onze productie kan de club zich profileren als het officiële zakelijke onderdeel van grootste showcase festival van Europa. De ondernemersclub groeit nog steeds. Ook lid worden?

Meer weten?

Meer weten over onze werkzaamheden voor Eurosonic-Noorderslag, of wil je ook een film? Neem contact op met Ron Overbeek.