Galafilm VNO-NCW Noord

Traditiegetrouw opent VNO-NCW Noord het nieuwe seizoen met het Ondernemersgala. Speciaal voor dit gala, dat begin september plaatsvindt in Martiniplaza Groningen, maakte Statement in 2012 en 2013 een minispeelfilm. De films worden vertoond op bioscoopformaat in de Grote Theaterzaal van Martiniplaza voor ruim 1.000 prominente leden en genodigden.

Galafilm 2013 | ‘Best Practices & Worst Case Nightmares’

In de film ‘Best Practices & Worst Case Nightmares’ volgen we voorzitter Bert van der Haar die geplaagd wordt door nachtmerries over de staat van de Noord-Nederlandse economie. Ondertussen zijn de bestuursleden in het buitenland op zoek gaan naar best practices op het gebied van export. De film eindigt met een krachtige ‘call-to-action’ aan alle VNO-NCW Noordleden: ga mee op handelsmissie naar Niedersachsen!

Galafilm 2012 |’Bericht uit de Toekomst’

De film, met de titel ‘Bericht uit de Toekomst’ speelt in het jaar 2030. VNO-NCW Noord heet tegen die tijd VNO-NCW North-East Europe. Bestuursvoorzitter Herman Roose (64) maakt zich op voor het jaarlijkse galadiner, waar hij een delegatie uit St. Petersburg gaat toespreken. Hij vraagt zich echter af, waarom de snelle zweeftreinverbinding met St. Petersburg er destijds niet is gekomen en wat het toenmalige bestuur vervolgens heeft gedaan. In zijn zoektocht naar antwoorden treft Herman zijn toenmalige medebestuurders in verrassende situaties …


Meer weten?

Meer weten over deze productie of wil je zelf een bijzondere film maken voor jouw organisatie? Neem contact op met Ron Overbeek of bel naar 050-5891717.