Groninger Ondernemingsprijs 2013

Ieder jaar kent Stichting Groninger Ondernemingsprijs de gelijknamige prijs toe aan een uitmuntende onderneming die minstens vijf jaar bestaat, minimaal tien medewerkers telt en uiteraard uit de stad of de provincie komt. Statement verzorgde alle marketing- en communicatieacties rondom de prijs. Vanaf de eerste Kick-off bijeenkomst voor de zomer tot en met de dag na de finaleavond.

Film

Vanaf de Kick-off bijeenkomst tot aan de spetterende finaleavond op 21 november 2013 hebben we alles op film vastgelegd waardoor de genomineerden een gezicht en persoonlijkheid kregen. Daarnaast waren we samen met filmmaker Ilton do Rosario verantwoordelijk voor alle audiovisuele producties en effecten op de finale-avond.

Events

Met onze activiteiten wilden we de Groninger Ondernemingsprijs 2013 veel meer impact geven dan voorgaande jaren. Het betekende dat er meer contactmomenten tussen alle betrokkenen en genomineerden waren en dat er een flinke spanningsboog werd opgebouwd. De Kick-off, de nominatiebijeenkomst én de finale droegen dit jaar bij aan meer betrokkenheid en meer zichtbaarheid bij bestuur, jury, sponsoren, genomineerden en publiek.

MAILCHIMPGOP2013

Online

Om het bereik en de impact van de Groninger Ondernemingsprijs te vergroten hebben we extra online contactmomenten gecreëerd met de relaties van de ondernemingsprijs. Naast de reguliere updates op de website www.ondernemingsprijs.nl, zette Statement actief in op de sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en YouTube. Via de e-mailingtool Mailchimp deelden we nieuws, verstuurden we uitnodigingen en vergrootten we de betrokkenheid.

krantGOP2013

Traditionele media

Social media hebben een groot bereik, maar de impact van een flink artikel in een gevestigde krant is nog altijd groter dan een berichtje op Twitter. Daarom voerden we voor de Groninger Ondernemingsprijs 2013 naast een breed social media-beleid een succesvol persbeleid. Zowel lokale als regionale media pikten de persberichten en artikelen uitstekend op en waren tijdens de belangrijkste events met journalisten ter plaatse.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze activiteiten rond de Groninger Ondernemingsprijs of wil je zelf binnenkort een event organiseren? Neem dan contact op met Shona.