Groninger Ondernemingsprijs 2016

Net als in 2013, 2014 én 2015 verzorgde Statement ook in 2016 de campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs. ZieOmmeZijde nam wederom de organisatie van het evenement op zich. Tijdens de feestelijke finale-avond in MartiniPlaza Groningen kwam Eska als winnaar uit de bus.

In 2016 hebben we de lijn van vorige jaren voortgezet. De website is nog steeds het hart van de campagne. Daarnaast zijn ook nieuwsbrieven en social media actief ingezet om aandacht te genereren voor het evenement. Om betrokkenen uit te nodigen voor de verschillende bijeenkomsten is onze eigen uitnodigingstool ingezet.

Ambassadeursfilms

Statement legde iedere bijeenkomst (van kick-off tot finale) vast op beeld. Anders dan voorgaande jaren, zijn er dit jaar voor het eerst niet alleen films gemaakt van de drie finalisten, maar van álle genomineerden. Deze films zijn gemaakt in opdracht van de Ambassadeurs van Groningen. Met de Ambassadeursfilms laten we zien wat voor prachtige bedrijven er in de provincie en stad Groningen gevestigd zijn.

Bekijk de Ambassadeursfilms:

Resultaat dat telt

Het resultaat:
• een volle zaal in MartiniPlaza
• een geslaagde avond met een wervelende infotainmentshow
• een fantastische finalist en veel publiciteit


Lees ook: Groninger ondernemingsprijs 2015


Bekijk de terugblik op de spetterende finale-avond (gemaakt door Jelmer Buitenga en Lex Vesseur), of de foto’s op Facebook

 

Over de Groninger Ondernemingsprijs

De Groninger Ondernemingsprijs wordt ieder jaar door de Stichting Groninger Onderneming van het Jaar toegekend aan een uitmuntende onderneming die minstens vijf jaar bestaat, minimaal tien medewerkers heeft en uit stad of provincie Groningen komt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze activiteiten rond de Groninger Ondernemingsprijs of wil je zelf binnenkort een event organiseren? Neem dan contact op met Shona of bel 050 589 17 17.