Groninger Ondernemingsprijs op spanning

Statement verzorgt de communicatie rondom de Groninger Ondernemingsprijs 2013. We produceren alle content (teksten, fotografie & film), beheren de website en social media profielen (Facebook, Twitter, Linkedin) en versturen elektronische uitnodigingen en nieuwsbrieven.

Eerder dit jaar bezochten wij alle acht genomineerde bedrijven, voor een kort artikel met foto. In wekelijkse nieuwsbrieven presenteerden we telkens twee van de acht kandidaten. Tijdens de Nominatiebijeenkomst op 3 oktober maakten we een reportage over de bekendmaking van de drie finalisten. In de aanloop naar de ontknoping van de Groninger Ondernemingsprijs maken we korte filmportretten van de drie finalisten. Tijdens de feestelijke ontknoping op donderdagavond 21 november in Martiniplaza Groningen verzorgt Statement de audiovisuele aankleding en registratie.

Dankzij de inzet van films, persberichten, artikelen en social media begint de Groninger Ondernemingsprijs steeds meer te leven in de provincie Groningen. De publiciteitscampagne werkt langzaam maar zeker naar een hoogtepunt toe: die vindt plaats tijdens de Gala-avond in MartiniPlaza, als CdK Max van den Berg de prestigieuze ondernemersprijs uitreikt. Nieuwsgierig naar de drie finalisten? Kijk op: www.ondernemingsprijs.nl.