Groninger Ondernemingsprijs 2015 van start met kick-off

De Kick-off van de Groninger Ondernemingsprijs (GOP) 2015 vond plaats op donderdag 16 april in de Fraeylemaborg te Slochteren. Samen met evenementenbureau ZieOmmeZijde hebben we deze feestelijke bijeenkomst gepresenteerd.

We blikten in klein comité, samen met sponsors, juryleden en bestuur, vooruit naar de 18e editie, waarvan de finale plaatsvindt op donderdagavond 12 november in MartiniPlaza Groningen.

 

Over de Groninger Ondernemingsprijs

Sinds 1997 wordt de ondernemingsprijs uitgereikt aan een toonaangevend bedrijf in stad en ommeland. De uitreiking van de prijs vindt plaats in Martiniplaza.

De jury, onder voorzitterschap van de gedeputeerde van Economische Zaken, nomineert uit de aangemelde bedrijven uiteindelijk 10 potentiële winnaars. Na een tweede selectieronde blijven er drie finalisten over. Elke finalist krijgt een uitgebreide bedrijfsscan aangeboden; drie hoofdsponsors van de Ondernemingsprijs, De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants en Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen, voeren de bedrijfsscan uit.

Rondom de nominaties en de uitreiking van de prijs is er volop publiciteit. Tijdens de finale in Martiniplaza wordt de winnaar van de Ondernemingsprijs op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Statement is sinds het winnen van de pitch in 2013 verantwoordelijk voor alle communicatie rondom de Groninger Ondernemingsprijs.