Luchtopnames steeds populairder

Series als ‘Nederland van Boven’ en ‘Earthflight’ geven ons een nieuwe kijk op de wereld. Luchtopnames zijn prachtig en laten op een bijzondere manier zien hoe een woonwijk, park of stadscentrum eruit ziet. Het afgelopen jaar kregen we  vanuit onze klanten steeds vaker de vraag of we ‘zoiets’ ook voor hen konden doen.  Het antwoord is ja!

Beter en voordeliger

Waren luchtopnames voorheen onbetaalbaar en lastig te regelen, tegenwoordig zijn ze zeer betaalbaar en snel te produceren. Met behulp van een op afstand bestuurbare drone maken wij zeer gericht en in hoge kwaliteit luchtopnames van bijvoorbeeld stadscentra, natuurgebieden en gebouwen. Dankzij de grote wendbaarheid en het compacte formaat van het ‘onbemande vliegende object’ kunnen we op plekken filmen waar helikopters, vliegtuigen en filmcrews niet kunnen komen.

360 graden foto’s

Een 360 graden foto is het resultaat van een luchtopname, omgezet in een panoramafoto. Deze kun je in je website plaatsen, of bekijken via een VR-bril. Wil je meer weten over de luchtopnames die wij kunnen maken, of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact op voor het maken van een afspraak.