Meest gevraagd: de communicatiestrippenkaart!

Communiceren is vooral doen.¬†Maar, hoe doe je dat op een goede manier wanneer je te klein bent om een communicatiemedewerker op de loonlijst te zetten, maar te groot om het ‘erbij’ te doen? Statement biedt flexibele assistentie, in de vorm van detachering, een communicatiestrippenkaart of -abonnement.

Communicatiestrippenkaart

Als je als organisatie extra capaciteit nodig hebt, maar nog niet precies weet wat er gedaan moet worden Рlaat staan wanneer Рis onze communicatiestrippenkaart een uitkomst. De strippenkaart bestaat uit een bundel vooraf ingekochte uren, waarop we een aantrekkelijke en oplopende korting geven. De uren zijn op ieder moment te besteden, voor alle mogelijke marketing- en communicatiewerkzaamheden, zoals communicatieadvies, het schrijven en redigeren van teksten, het updaten van websites en social mediaprofielen (content management), het opstellen en versturen van persberichten en de productie van overige media en periodieken, zoals films, (digitale) nieuwsbrieven,  jaarverslagen en personeelsbladen.

Scherpe uurtarieven

Dankzij de communicatiestrippenkaart zijn opdrachtgevers verzekerd van professionele hulp bij marketing- en communicatievraagstukken, tegen scherpe uurtarieven. Binnen de bundel uren zijn onze communicatieadviseurs vrij in te schakelen, zonder telkens vooraf offertes aan te vragen. De communicatiestrippenkaart is de afgelopen maanden de meest gekozen samenwerkingsvorm. Lees hoe Humanitas Groningen Stad al jarenlang gebruik maakt van deze flexibele manier van samenwerken.

Voordelen

  • flexibele inzet van uren, op afroep;
  • gereduceerd uurtarief;
  • gewerkte uren maandelijks gespecificeerd in overzicht;
  • maximale controle op kosten;
  • budgetoverschrijding onmogelijk (strippenkaart op = einde werkzaamheden);
  • niet gebruikte uren blijven een jaar lang geldig (vanaf aankoopdatum).

 

Meer informatie

Informeer naar de mogelijkheden van onze communicatiestrippenkaart. Neem contact met ons op via: 050 – 589 17 17 of stuur ons een e-mail.