Online positionering Kremer Zand en Grind

Vrijwel al het drinkwater in Nederland gaat in het productieproces door zand van Kremer Zand en Grind. Een bijzonder bedrijf dat op één na alle waterbedrijven in Nederland voorziet in filterzand uit eigen zandwinning. Vanuit Emmen voorzien ze niet alleen in filterzand, maar ook in instrooizand voor kunstgrasvelden, remzand voor treinen, zand en grind voor de industrie, en ook is menige zandbak in Nederland gevuld met speelzand van Kremer Zand en Grind. Statement kreeg de vraag om als bureau de benodigde communicatieondersteuning te leveren.

Klanttevredenheidsonderzoek
Voor de certificering van ISO 9001 was een klanttevredenheidsonderzoek noodzakelijk. Een selectie van de belangrijkste klanten werd via een mailing benaderd om (middels een online vragenlijst) hun mening te geven over een aantal aspecten van de dienstverlening en de kwaliteit van de producten. De uitkomsten hebben we verwerkt in een rapport met alle antwoorden, conclusies en aanbevelingen. Conclusie: zeer tevreden klanten, maar wel ruimte voor enkele verbeteringen.

Website
De bestaande website kende enkele belangrijke problemen als het gaat om de vindbaarheid. Zo bestond het geheel uit drie domeinen met daarop drie verschillende websites. Samen met onze internetpartner Addnoise is er een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die de verschillende onderdelen heeft samengebracht in één omgeving. Met het samenvoegen van de content en het in gebruik nemen van een modern, Google geschikt CMS, is de vindbaarheid aanzienlijk verbeterd. Door vervolgens de Google indexatie goed te monitoren en het verder aanpassen van de content is Kremer Zand en Grind online weer goed zichtbaar. Ook is het verkeer naar de website in korte tijd met 35% gestegen.


Website: www.kremerzandengrind.nl

Ondersteuning in de uitvoering
Naast deze twee producties ondersteunen we Kremer ook met diverse andere communicatievragen en online positionering. Denk hierbij aan wijzigingen in Google analytics, Google business en Google Search console.

Meer weten over Statement?
Meer weten over ons werk voor Kremer Zand en Grind, of ben je benieuwd wat wij voor jouw project of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ron.