Online subsidieplatform 123subsidie.nl volledig vernieuwd

Samenwerkingsverband Noord-Nederland beheert al meer dan 20 jaar talrijke subsidies en regelingen voor ondernemers in Noord-Nederland. Vorig jaar won de website 123subsidie.nl in Ierland een prestigieuze Europese Innovatieprijs. Met het prijzengeld werd de website uitgebreid, gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Het strategisch advies kwam van Statement. Bovendien produceerden we een promotieclip in de traditie van Vakmanschap is Meesterschap.

Cocreatie en Promotieclip
Statement organiseerde en presenteerde een aantal interactieve verbetersessies, waarin ondernemers en subsidieadviseurs in een cocreatieproces met de webontwikkelaars van AnchorMen mee konden denken over de ultieme subsidiezoeker. Voor de vernieuwde website 123subsidie.nl produceerden we een promotieclip en webbanners. In de promotieclip – die we samen met Recall Multimedia maakten – vertelt Christel Werkman, directeur van Werkman Horseshoes uit Groningen, hoe ze slim gebruik maakt van subsidies bij het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe producten.

Meer subsidieregelingen dan ooit
Dankzij alle verbeteringen kunnen ondernemers nu nog sneller zien óf zij voor subsidie in aanmerking komen en zo ja hoe zij deze zélf kunnen aanvragen. Het vernieuwde subsidieplatform 123subsidie.nl bevat meer subsidieregelingen dan ooit en biedt betere zoekmogelijkheden. Ondernemers kunnen nu subsidies zoeken en sorteren per provincie (Groningen, Fryslân, Drenthe), per thema (o.a. innovatie, internationalisering) en per type subsidie. Met de vernieuwde website verwacht SNN nóg beter aan te sluiten bij de wensen van ondernemers.

Meer weten?
Meer weten over 123subsidie.nl of benieuwd naar de mogelijkheden van audiovisuele producties, zoals een infomercial, voor uw organisatie? Neem dan contact op met Ron Overbeek of bel naar 050-5891717.