De Kracht van Groningen

De Kracht van Groningen wil een positieve beweging in gang zetten door samen met alle Groningers de regionale economie en samenleving duurzaam te versterken. Hiervoor bundelt ze de krachten van verschillende bedrijven, organisaties en individuen. Allerlei projecten die Groningen op de kaart zetten zijn hiervan het resultaat. En er gebeurt heel veel in een provincie als Groningen! Daar moet natuurlijk over gecommuniceerd worden...

Content en strategie.

Statement verzorgde de content voor de sociale media, de website en foldermateriaal en verstuurde de e-nieuwsbrief. Zo bleven alle doelgroepen op de hoogte van de activiteiten van de stichting. Daarnaast sloten wij aan bij het maandelijks overleg van de organisatie zodat wij strategisch konden meedenken over de inzet van de juiste communicatiemiddelen. 

Uitnodigingstraject.

Daarnaast verzorgden wij ook de uitnodigingstrajecten voor speciale bijeenkomsten. Via dit digitale traject ontvangen gasten een gepersonaliseerde uitnodiging. Daarnaast hielden wij ook het aantal aanmeldingen bij, zodat wij desgewenst een reminder konden versturen. Een uitnodigingstraject zorgt gegarandeerd voor een hogere opkomst tijdens evenementen.

Founding Partner.

Wij werkten met veel plezier voor De Kracht van Groningen. Omdat wij achter haar doelstellingen staan, is Statement trotse Founding Partner van de stichting!

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of ben je op zoek naar een betrouwbare partij die de volledige communicatie verzorgt?