Statement Academy

Onder de noemer Statement Academy bieden wij diverse workshops aan, over uiteenlopende onderwerpen. Onze workshops zijn modulair van opzet: ze kunnen los of in serie geboekt worden. Inhoudelijk zijn ze optimaal afgestemd op kleine groepen. Dat maakt ze zeer geschikt voor Management Teams of afdelingen Marketing, Public Relations en/of Communicatie. Kennisoverdracht, intervisie en co-creatie staan centraal.

De workshops duren een dagdeel en zijn eventueel te combineren met een ontbijt, lunch of diner. De inhoud van de sessies passen we optimaal aan op de vraag. Dat doen we tijdens een voorgesprek, waarin we praten over leerdoelen, doelgroep, locatie en methodiek. Onze workshops kunnen we ook ‘in company’ verzorgen.

Statement Academy

We verzorgen workshops over de volgende onderwerpen:

  • Corporate Storytelling: Hoe haal je winst uit jouw bedrijfsverhaal?
  • Social Media: de business versterken en kosten besparen!
  • Laptopsessie: concreet aan de slag met Social Media!
  • Marketing & Fondsenwerving
  • Pers, Publiciteit en Zichtbaarheid

Zelf een workshop samenstellen?

Sluit het bovenstaande niet helemaal aan bij jouw vraag? Geen probleem: onze workshops kunnen eenvoudig aangepast of uitgebreid worden met andere onderwerpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail hiervoor Ron Overbeek of bel 050 589 17 17.

Dagvoorzitterschap

Statement organiseert en presenteert evenementen: voorlichtingsbijeenkomsten, inspraakavonden, werkconferenties en brainstorms. We doen dat meestal in combinatie met moderne communicatiemiddelen, zoals film, computeranimaties en muziek. Daarmee zetten we de verhalen kracht bij. Statement levert desgewenst de dagvoorzitter, presentator of discussieleider. Maak gewoon eens een afspraak om hierover van gedachte te wisselen.