Maatschappelijk Ondernemen in Groningen

Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen (PMOG) is een actief netwerk voor ondernemers met meer dan gemiddelde interesse in MBO. Statement toont haar maatschappelijke betrokkenheid door tegen gereduceerd tarief diverse communicatieactiviteiten te verzorgen voor PMOG.

Maatschappelijk ondernemen

Communicatie verzorgen voor klanten is onze vorm van ondernemen. Wij doen dit graag voor maatschappelijke organisaties zoals PMOG. Zo produceren en verzenden we digitale nieuwsbrieven. We begeleidden de productie van de sub-website De Groninger Beursvloer, ondersteunen bij online updates en we verzorgen de verslaglegging van bijeenkomsten en terugkerende evenementen.

Groninger-beursvloer

Magazine De Uitdaging

Een bijzonder product, vormt het Magazine voor Betrokken Ondernemen. Daarin schetst Statement de transformatie van het PMOG in De Uitdaging, een nieuw ondernemersplatform dat maatschappelijke organisaties de helpende hand biedt middels goederen en diensten. Om deze transformatie te verbeelden hebben we samen met vormgever Rutmer Zijlstra een flip-magazine ontwikkeld: de lezer kan kiezen of hij voor- of achteraan begint. Een leuk en bijzonder mooi uitgewerkt concept waar we erg trots op zijn en waar PMOG erg blij mee is.

intekst uitdaging 732px

Maatschappelijk tarief

PMOG neemt onze werkzaamheden af middels een strippenkaart: tegen een sterk gereduceerd tarief koopt PMOG jaarlijks een aantal uren bij ons in. Deze werkwijze biedt een zeer flexibele oplossing voor die momenten dat communicatie-ondersteuning nodig is. Schiet het aantal uren op de strippenkaart te kort, dan valt de strippenkaart eenvoudigweg te verlengen of uit te breiden met extra uren.