Portfolio

Ons portfolio geeft een impressie van de opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Die variëren van brochures, presentaties tot korte films, websites en meer. Ook krijg je hier een beeld van de bedrijven / overheden en instellingen waar wij voor werken.

Omgevingscommunicatie: Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl

Tussen Eemshaven en Delfzijl ligt een bijna 12 kilometer lange zeedijk, die niet meer voldoet aan alle normen. Daarom heeft het waterschap Noorderzijlvest de opdracht gegeven om deze dijk te verbeteren, door haar hoger en breder te maken. Boskalis en KWS Infra hebben deze opdracht…

Groninger Ondernemingsprijs 2016

Net als in 2013, 2014 én 2015 verzorgde Statement ook in 2016 de campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs. ZieOmmeZijde nam wederom de organisatie van het evenement op zich. Tijdens de feestelijke finale-avond in MartiniPlaza Groningen kwam Eska als winnaar uit de bus. In 2016 hebben we…

Drentse Onderneming van het Jaar

Statement kreeg de opdracht om de complete campagne op te zetten en uit te voeren voor de Drentse Onderneming van het Jaar. Samen met ZieOmmeZijde die de organisatie op zich nam, werd in 2016 de eerste editie opgezet en gedraaid. De eerste winnaar werd De Groot Installatiegroep uit Emmen.

Europa om de hoek Kijkdagen 2016

Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen laten projecten aan het publiek zien wat gebeurt met Europees geld. Voor het derde achtereenvolgende jaar was Statement betrokken bij de communicatie rondom deze dagen.

Groninger Ondernemingsprijs 2015

Net als in 2013 en 2014 verzorgde Statement ook in 2015  – samen met ZieOmmeZijde – respectievelijk de campagne en de organisatie van de Groninger Ondernemingsprijs. Tijdens de spectaculaire finale-avond in MartiniPlaza werd OPHTEC als winnaar uitgeroepen. In 2015 hebben we de lijn van 2013…

Europa om de hoek Kijkdagen 2015

Aan het publiek laten zien wat er bij projecten om de hoek gebeurt met Europees geld en waarom de projecten daar zo trots op zijn. Dát is waar het tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen om gaat.

cultuureducatie-met-kwaliteit

Cultuuronderwijs met kwaliteit in Groningen

Cultuureducatie met Kwaliteit Groningen wil cultuuronderwijs terugbrengen naar het hart van het onderwijs, en nodigt daarvoor scholen, cultuuraanbieders en culturele instellingen uit om samen te komen met goede plannen en ideeën…

Gemeente Delfzijl | Koers 2022

Statement ontwikkelde een bijzondere campagne voor de gemeente Delfzijl om toekomstplannen naar buiten te brengen.

Campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk

Er is momenteel onvoldoende herkenning, erkenning en begrip voor de problematiek van werkende mantelzorgers. De campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk moet hier verandering in brengen.

website-online-subsidieplatform

Website 123subsidie

Voor het Samenwerkingsverband Noord-Nederland produceerden wij www.123subsidie.nl. De site biedt ondernemers een overzicht van subsidie-mogelijkheden in Noord-Nederland.

drachten wil je meemaken

Gemeente Smallingerland – Drachten Wil Je Meemaken

De gemeente Smallingerland werkt aan grootscheepse binnenstadsrenovatie. Na een pitch koos de gemeente Smallingerland voor Statement voor de ontwikkeling van een meerjarige burgerparticipatiecampagne.

Campagne Kamer van Koophandel

Voor de Kamer van Koophandel Noord-Nederland ontwikkelde Statement de multimediale campagne ‘Verder met ondernemen’.