Portfolio

Ons portfolio geeft een impressie van de opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Die variëren van brochures, presentaties tot korte films, websites en meer. Ook krijg je hier een beeld van de bedrijven / overheden en instellingen waar wij voor werken.

Online positionering Kremer Zand en Grind

Statement kreeg de vraag om als bureau de benodigde communicatieondersteuning te leveren voor de online positionering van Kremer Zand en Grind.

Nieuwe huisstijl OMC HanzeKliniek na fusie

Statement kreeg de opdracht om in de fusie tussen OMC Noord en Hanzekliniek strategisch mee te denken over een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl, maar ook om beide onderdelen uit te werken en te produceren.

Communicatie Maggie’s Nederland

Het eerste Maggie’s Center in Nederland komt in Groningen te staan. Maggie’s Centers zijn vernoemd naar Maggie Keswick Jencks, een Britse vrouw die in 1993 (opnieuw) de diagnose borstkanker kreeg. Gedurende deze periode ontstaat het idee om een kankercentrum op te richten. In 1996 opent…

Omgevingscommunicatie: Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl

Tussen Eemshaven en Delfzijl ligt een bijna 12 kilometer lange zeedijk, die niet meer voldoet aan alle normen. Daarom heeft het waterschap Noorderzijlvest de opdracht gegeven om deze dijk te verbeteren, door haar hoger en breder te maken. Boskalis en KWS Infra hebben deze opdracht…

eurosonic noorderslag

Eurosonic Noorderslag Ondernemersclub

Wat krijg je wanneer je Groningen, goede muziek en netwerken bij elkaar optelt? Precies! Eurosonic Noorderslag. Omdat wij het festival een zeer warm hart toedragen, zijn we al jaren sponsor van de Ondernemersclub Eurosonic Noorderslag.

innovatiecluster-drachten

Propositie Innovatiecluster Drachten

Het Innovatiecluster Drachten heeft Statement gevraagd hen te ondersteunen bij het ontwikkelen en vaststellen van de propositie. Het Innovatiecluster Drachten is een samenwerkingsverband tussen hoogwaardige- en innovatieve bedrijven en de gemeente Smallingerland.

Bewonerscommunicatie Noorderplantsoen Groningen

Jaarlijks houdt Gemeente Groningen een informatieavond voor omwonenden van het Noorderplantsoen. De organisatie is in handen van Statement. Omdat we …

noord nederlandse dans

De communicatie van Noord Nederlandse Dans

Internationaal dansgezelschap Noord Nederlandse Dans was één van onze creatiefste klanten ooit. We zijn er dan ook erg trots op, dat we van 2009 tot en met 2012 veelvuldig en nauw betrokken waren bij hun communicatie.

Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen

Maatschappelijk Ondernemen in Groningen

Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen (PMOG) is een actief netwerk voor ondernemers met meer dan gemiddelde interesse in MBO. Statement toont haar maatschappelijke betrokkenheid door tegen gereduceerd tarief diverse communicatieactiviteiten te verzorgen voor PMOG.

drachten wil je meemaken

Gemeente Smallingerland – Drachten Wil Je Meemaken

De gemeente Smallingerland werkt aan grootscheepse binnenstadsrenovatie. Na een pitch koos de gemeente Smallingerland voor Statement voor de ontwikkeling van een meerjarige burgerparticipatiecampagne.

website-online-subsidieplatform

Online subsidieplatform 123subsidie.nl volledig vernieuwd

Samenwerkingsverband Noord-Nederland beheert al meer dan 20 jaar talrijke subsidies en regelingen voor ondernemers in Noord-Nederland. Vorig jaar won de website 123subsidie.nl in Ierland een prestigieuze Europese Innovatieprijs.

Groninger Ondernemingsprijs 2014

Net als in 2013 mocht Statement ook dit jaar de communicatie rondom de Groninger Ondernemingsprijs verzorgen. Na een recordaantal aanmeldingen in het voorjaar, eindigde de campagne met een feestelijke en ‘uitverkochte’ Finale in MartiniPlaza en de prijs voor XPAR Vision.