Portfolio

Ons portfolio geeft een impressie van de opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Die variëren van brochures, presentaties tot korte films, websites en meer. Ook krijg je hier een beeld van de bedrijven / overheden en instellingen waar wij voor werken.

Nieuwe huisstijl OMC HanzeKliniek na fusie

Statement kreeg de opdracht om in de fusie tussen OMC Noord en Hanzekliniek strategisch mee te denken over een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl, maar ook om beide onderdelen uit te werken en te produceren.

Gemeente Delfzijl | Koers 2022

Statement ontwikkelde een bijzondere campagne voor de gemeente Delfzijl om toekomstplannen naar buiten te brengen.

Infographic als jaarverslag voor de Provincie Groningen

De tijd van gortdroge en onleesbare jaarverslagen ligt gelukkig achter ons. Steeds vaker zien organisaties in dat jaarverslagen een prima, volwaardig communicatiemiddel zijn. Statement ontwikkelde een infographic als jaarverslag voor de de provincie Groningen.

Campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk

Er is momenteel onvoldoende herkenning, erkenning en begrip voor de problematiek van werkende mantelzorgers. De campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk moet hier verandering in brengen.

Jaarverslag Agentschap Telecom

Voor Agentschap Telecom ontwikkelde Statement het jaarverslag 2008. Kenmerkend voor deze productie is de combinatie van persoonlijke en betrokken interviews en unieke fotografie.