Portfolio

Ons portfolio geeft een impressie van de opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Die variëren van brochures, presentaties tot korte films, websites en meer. Ook krijg je hier een beeld van de bedrijven / overheden en instellingen waar wij voor werken.

Drentse Onderneming van het Jaar

Statement kreeg de opdracht om de complete campagne op te zetten en uit te voeren voor de Drentse Onderneming van het Jaar. Samen met ZieOmmeZijde die de organisatie op zich nam, werd in 2016 de eerste editie opgezet en gedraaid. De eerste winnaar werd De Groot Installatiegroep uit Emmen.

Communicatie Humanitas Groningen Stad

Humanitas afdeling Groningen stad biedt diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Vrijwilligers vormen de kern van deze activiteiten. Het doel is dat iedereen volwaardig kan deelnemen aan de maatschappij.

Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen

Maatschappelijk Ondernemen in Groningen

Platform Maatschappelijk Ondernemen Groningen (PMOG) is een actief netwerk voor ondernemers met meer dan gemiddelde interesse in MBO. Statement toont haar maatschappelijke betrokkenheid door tegen gereduceerd tarief diverse communicatieactiviteiten te verzorgen voor PMOG.

Communicatie Provincie Groningen

Statement werkt al geruime tijd voor de provincie Groningen. De afgelopen jaren voerden wij diverse opdrachten uit: van het schrijven van artikelen tot het bedenken en uitwerken van complete campagnes.

Jaarverslag Agentschap Telecom

Voor Agentschap Telecom ontwikkelde Statement het jaarverslag 2008. Kenmerkend voor deze productie is de combinatie van persoonlijke en betrokken interviews en unieke fotografie.

Website Kwartier Zorg en Welzijn

Online zichtbaarheid, met als basis een aantrekkelijke en effectieve website, is voor iedere organisatie van groot belang. Dat is ook Kwartier Zorg & Welzijn niet ontgaan.