Portfolio

Ons portfolio geeft een impressie van de opdrachten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Die variëren van brochures, presentaties tot korte films, websites en meer. Ook krijg je hier een beeld van de bedrijven / overheden en instellingen waar wij voor werken.

Online positionering Kremer Zand en Grind

Statement kreeg de vraag om als bureau de benodigde communicatieondersteuning te leveren voor de online positionering van Kremer Zand en Grind.

Nieuwe huisstijl OMC HanzeKliniek na fusie

Statement kreeg de opdracht om in de fusie tussen OMC Noord en Hanzekliniek strategisch mee te denken over een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl, maar ook om beide onderdelen uit te werken en te produceren.

Communicatie Maggie’s Nederland

Het eerste Maggie’s Center in Nederland komt in Groningen te staan. Maggie’s Centers zijn vernoemd naar Maggie Keswick Jencks, een Britse vrouw die in 1993 (opnieuw) de diagnose borstkanker kreeg. Gedurende deze periode ontstaat het idee om een kankercentrum op te richten. In 1996 opent…

Start re-integratiebedrijf Loods 20b

Niet altijd komen de kwaliteiten van jongeren tot hun recht op een reguliere school. Om te voorkomen dat ze hun startkwalificatie mislopen, krijgen ze bij Loods 20b de kans een ambacht te leren via het leerling-meester principe. Statement zette voor het startende re-integratiebedrijf alle communicatiemiddelen…

Groninger Ondernemingsprijs 2016

Net als in 2013, 2014 én 2015 verzorgde Statement ook in 2016 de campagne voor de Groninger Ondernemingsprijs. ZieOmmeZijde nam wederom de organisatie van het evenement op zich. Tijdens de feestelijke finale-avond in MartiniPlaza Groningen kwam Eska als winnaar uit de bus. In 2016 hebben we…

Drentse Onderneming van het Jaar

Statement kreeg de opdracht om de complete campagne op te zetten en uit te voeren voor de Drentse Onderneming van het Jaar. Samen met ZieOmmeZijde die de organisatie op zich nam, werd in 2016 de eerste editie opgezet en gedraaid. De eerste winnaar werd De Groot Installatiegroep uit Emmen.

Groninger Ondernemingsprijs 2015

Net als in 2013 en 2014 verzorgde Statement ook in 2015  – samen met ZieOmmeZijde – respectievelijk de campagne en de organisatie van de Groninger Ondernemingsprijs. Tijdens de spectaculaire finale-avond in MartiniPlaza werd OPHTEC als winnaar uitgeroepen. In 2015 hebben we de lijn van 2013…

Gemeente Delfzijl | Koers 2022

Statement ontwikkelde een bijzondere campagne voor de gemeente Delfzijl om toekomstplannen naar buiten te brengen.

Communicatie De ASSwijzer

In de hoofden van 170.000 Nederlanders heerst chaos omdat ze lijden aan een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Om hen te helpen hebben Irene Steenman en Tineke van der Veer de ASSwijzer ontwikkeld.

logo snn

Europa Kijkdagen Noord Nederland

Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen openen projecten die Europese subsidie ontvangen hun deuren voor publiek. In Noord-Nederland worden meer dan 150 projecten financieel ondersteund door diverse Europese fondsen.

Campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk

Er is momenteel onvoldoende herkenning, erkenning en begrip voor de problematiek van werkende mantelzorgers. De campagne Drenthe Mantelzorg Vriendelijk moet hier verandering in brengen.

website-online-subsidieplatform

Website 123subsidie

Voor het Samenwerkingsverband Noord-Nederland produceerden wij www.123subsidie.nl. De site biedt ondernemers een overzicht van subsidie-mogelijkheden in Noord-Nederland.

Website Chemie Park Delfzijl

De website van Chemie Park Delfzijl is totaal vernieuwd. De site over de bedrijven, het nieuws en de innovaties op het chemiepark is zowel aan de voor- als achterkant compleet veranderd.

Online jaarverslag dierexperimenteel onderzoek

Rijksuniversiteit Groningen en het UMCG wilden het jaarverslag over hun gezamenlijk dierexperimenteel onderzoek graag voor het eerst volledig online publiceren. Statement adviseerde een one-page website, in volledig ‘responsive design’, met interviews en infographics.

Website Kwartier Zorg en Welzijn

Online zichtbaarheid, met als basis een aantrekkelijke en effectieve website, is voor iedere organisatie van groot belang. Dat is ook Kwartier Zorg & Welzijn niet ontgaan.