Statement op Rijksuniversiteit Groningen

Kennis is macht. Maar het is nog machtiger om kennis te delen. Dat delen doen wij met onze klanten en sinds kort ook met studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Gerald Kooistra, één van onze adviseurs, verzorgt colleges Organisationele Communicatie.  

Dit doet hij aan de hand van een degelijk universitair handboek maar vooral aan de hand van eigen cases, ervaringen en liefhebberijen (ooit het concept synergie horen uitleggen aan de hand Michael Jacksons Thriller?). Daarnaast hanteert hij een interessante formule: hij nodigt (oud)klanten van Statement uit om op de collegevloer te vertellen hoe zij communicatiekwesties aanpakken.

Rijksuniversiteit niet de enige die kennis haalt bij Statement

De contacten tussen Statement en de Rijksuniversiteit zijn goed. Ieder jaar geeft Ron Overbeek gastcolleges aan eerstejaars studenten en Gerald was, voordat hij bij Statement kwam werken, docent binnen de Bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Overigens is de universiteit niet de enige die kennis haalt bij Statement, ook de Hanzehogeschool schakelt ons graag in voor het geven van advies en (gast)colleges.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor jouw (hoge)school of universiteit? Bel 050 589 17 17 of neem contact op met Ron.