Statement Strategiemaanden

De ‘s’ en de ‘t’ zitten weer in de maand. Dat betekent, dat je kunt deelnemen aan de Statement strategiemaanden. In de laatste maanden van het jaar werken we op een slimme, efficiënte en interactieve manier samen aan het ontwikkelen van strategische plannen. Plannen die leiden tot de gewenste merk- & marktpositionering van jouw bedrijf of organisatie, of van nieuwe producten en diensten. In onze plannen kijken we twee à drie jaren vooruit. Iets voor jou?

Statement heeft een eigen methode ontwikkeld om succesvol strategische plannen te maken, gebaseerd op de uitkomsten van interactieve sessies. Tijdens deze sessies sluiten we de vakkennis en ideeën binnen jouw organisatie aan op onze kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Samen ontwikkelen we slimme, creatieve en effectieve plannen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Wens, idee of ambitie?
Onze vraag aan jou is: wat wil je de komende jaren precies bereiken? Heb je een wens, idee of ambitie, of juist een probleem dat snel opgelost moet worden? Wil je een krachtig statement maken? Samen kunnen we dat realiseren! Jouw wens, probleem of vraag is ons uitgangspunt. We brengen de communicatieve consequenties in kaart en werken ze uit tot een compact, leesbaar en toepasbaar plan. Dankzij de interactieve werkwijze kunnen onze plannen per definitie rekenen op een breed draagvlak.

Co-creatiesessie
In onze sessies vinden we antwoorden op vragen als: welke doelen wil je realiseren? Wat maakt onze producten en diensten zo bijzonder? Hoe vertellen we ons verhaal? En hoe betrekken we daar onze belangrijkste doelgroepen bij? Welke events gaan we organiseren, welke communicatiemiddelen gaan we inzetten, wie gaat dat doen en wat gaat dat kosten? Zodra het plan is vastgesteld, helpt Statement je graag bij de uitvoering ervan, inclusief alle mogelijke mediaproducties.

Online strategie
In onze marketing- en communicatieplannen leggen we in een apart hoofdstuk ook de online strategie vast. We beschrijven hoe de verschillende online media (o.a. website, social media, e-nieuwsbrieven) zich verhouden tot elkaar èn tot de overige communicatiemiddelen.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u weten wat Statement voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie of neem contact op met Ron Overbeek of bel 050-589 17 17. We maken dan graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.