Website Chemie Park Delfzijl

De website van Chemie Park Delfzijl is totaal vernieuwd. Er is nu volop ruimte voor het laatste nieuws en de innovaties waaraan het Chemie Park werkt. Statement heeft deze website samen met Point4Media ontwikkeld. De site is zowel aan de voor- als aan de achterkant compleet veranderd.

Totale make-over website Chemie Park Delfzijl

Voordat de website gebouwd is, hebben we de wensen en eisen van Chemie Park in kaart gebracht. Wat is de identiteit van de organisatie, wie behoren er tot de doelgroepen, wat zijn de huisstijlrichtlijnen? Zodra alle ingrediënten bekend waren, zijn we aan de slag gegaan met het design.

In de spotlight

De website zet de bedrijven en de bedrijvigheden letterlijk in de spotlight. Op de homepage staan bijzondere innovaties, leuke nieuwtjes en interessante vacatures centraal doordat bijna een derde van de homepage een grote banner vormt: de spotlight.

Zelf onderhouden

Het webbased CMS van Point4Media is zeer gebruikersvriendelijk: de klant kan gemakkelijk zelf zijn website onderhouden. Vanaf elke werkplek met een internetverbinding is alles aan te passen: pagina’s toevoegen of verwijderen, teksten onderhouden, foto’s vervangen, enzovoort.

Zoekmachineoptimalisatie

Vanzelfsprekend is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Allereerst zijn de juiste technieken gebruikt bij het bouwen van de website. Daarnaast biedt het CMS de mogelijkheid om met simpele ingrepen de teksten verder te optimaliseren voor zoekmachines.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze activiteiten voor Chemie Park Delfzijl of wil je zelf een (nieuwe) website ontwikkelen? Neem dan gerust contact op met Shona.