Diensten

Statement is een full service communicatie adviesbureau. U kunt bij ons terecht voor strategisch communicatieadvies, projectmanagement en alle mogelijke mediaproducties. Statement ontwikkelt creatieve concepten, schrijft vlotte en prettig leesbare teksten en produceert succesvolle campagnes, inclusief evenementen, websites, films, animaties, nieuwsbrieven, social media, fotografie en drukwerk. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie disciplines:

Communicatie advies
Ieder communicatietraject start met het opstellen van een communicatie advies. We bepalen het einddoel en de betrokken doelgroepen. Van daaruit volgt het plan. Dat kan een uitgebreid marketing- en communicatieplan zijn, maar ook een praktisch plan van aanpak op één A4. Het plan vormt de basis voor het verdere traject en de uitvoering.

Content & mediaproducties
Zodra het plan op papier staat en de doelen en doelgroepen helder zijn, begint het productieproces. Wij schrijven de (web)teksten en produceren de diverse middelen. Voor de mediaproducties werken we samen met u en een multidisciplinair netwerk, bestaande uit specialisten en businesspartners.

Communicatiemanagement
Borging van het communicatiebeleid is de laatste stap. Statement helpt u het communicatieadvies op een juiste manier te implementeren in uw bedrijfsvoering. Heeft u zelf geen communicatiekracht in huis? Wij bieden diverse oplossingen, zoals detachering, interim management of ondersteuning op basis van een communicatiestrippenkaart.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u weten wat Statement voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie of neem contact op met Ron Overbeek of bel 050-589 17 17. We maken dan graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.