Uitnodigingstool.

Aantrekkelijke en opvallende uitnodigingen, veilig beheer van persoonsgegevens, optimale gastvrijheid en volle zalen.

Subnavigatie

Uitnodiging op naam.

Een succesvol evenement begint met een persoonlijke en opvallende uitnodiging, die duidelijk laat zien wat er te beleven valt. Aangezien we precies weten wie we uitnodigen, kan men zich met 1 muisklik aanmelden. Dit vraagt natuurlijk wel om efficiƫnt en vertrouwd beheer van gastgegevens.

Statement heeft een exclusieve online Uitnodigingstool ontwikkeld, waarmee we een gepersonaliseerde digitale uitnodiging kunnen versturen, op voornaam en/of achternaam. De uitnodiging bevat een grote opvallende afbeelding, duidelijke informatie over datum, tijdstip, locatie en programma en een geïntegreerde Google Maps kaart, waarmee men direct de route kan plannen.

Eén-klik-registratie
Met één klik kunnen genodigden laten weten of ze het evenement ja/nee/misschien gaan bezoeken. Men hoeft verder niets in te vullen. Deze laagdrempelige methode zorgt voor een hoge en snelle respons. Wij versturen bevestigingen en herinneringen en zorgen daarmee, namens onze opdrachtgevers, voor optimale gastvrijheid en volle zalen. We geven opdrachtgevers tussentijdse overzichten van het aantal aanmeldingen, zodat ze precies op de hoogte zijn. Uiteindelijk maken we de definitieve gastenlijst, voor onder andere de naambadges.

AVG-proof
De online uitnodiging is volledig responsive en kan dus zowel op een pc, laptop, tablet als op de smartphone bekeken en ingevuld worden. De look & feel van de uitnodiging kunnen we helemaal aanpassen aan de huisstijl. Zelfs in het afzenderveld kunnen we de naam en het e-mailadres van jouw organisatie gebruiken, zodat men direct ziet door wie men is uitgenodigd. Uiteraard werken wij hierin volledig conform Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle gegevens zijn bij ons in vertrouwde handen.

Benieuwd naar meer cases?

Bekijk ons portfolio