Projectmanagement

Jouw campagne of project is bij ons in goede handen. Wij doen alles wat jouw organisatie zelf niet kan of wil doen. Wij bewaken de kwaliteit, de voortgang, de planning en het budget.

Subnavigatie

Een goed lopend project

Het opzetten van campagnes, het ontwikkelen van een corporate website, het produceren van een bijzondere film of een glossy magazine, jaarverslag, enzovoort; het vergt een soepele samenwerking met diverse disciplines, op basis van gedegen projectmanagement. Statement doet dit al 25 jaar, met veel succes en heel veel plezier. Een goed lopend project geeft vertrouwen (en nachtrust).

Statement is doel- en resultaatgericht. We werken het liefst interactief, samen met jou en jouw collega's. We beginnen altijd bij het gewenste eindresultaat: wanneer ben je tevreden, wanneer beschouw je de opdracht als geslaagd? Van daaruit redeneren we terug. Ons werk bestaat uit het beheersbaar, uitvoerbaar en helder maken van (complexe) opdrachten. En, voor ons is het werk nog niet klaar als de communicatiemiddelen zijn opgeleverd. We zijn pas echt klaar, als de einddoelen zijn gerealiseerd: een daverend applaus vanuit de zaal, tevreden bezoekers, blije medewerkers en klanten, meer naamsbekendheid en een beter imago. Daar doen we het voor.

Case

Veiligheid Oosterhorn.

Statement adviseert, onderhoudt de website, verstuurt e-nieuwsbrieven en uitnodigingen en maakt onder andere films voor het programma Veiligheid Oosterhorn in Delfzijl.

Bekijk de case

Benieuwd naar andere cases?

Bekijk ons portfolio