Projectmanagement

Jouw campagne of project is bij ons in goede handen. Wij doen alles wat jouw organisatie zelf niet kan of wil doen. Wij bewaken de kwaliteit, de voortgang, de planning en het budget.

Subnavigatie

Een goed lopend project

Het opzetten van campagnes, het ontwikkelen van een corporate website, het produceren van een bijzondere film of een glossy magazine, jaarverslag, enzovoort; het vergt een soepele samenwerking met diverse disciplines, op basis van gedegen projectmanagement. Statement doet dit al meer dan 20 jaar. Met veel succes en heel veel plezier! Een goed lopend project geeft vertrouwen (en nachtrust)!

Statement is doel- en resultaatgericht. We werken het liefst pro- en interactief, samen met jou en jouw collega's. We beginnen altijd bij het gewenste eindresultaat: wanneer ben je tevreden, wanneer beschouw je de opdracht als geslaagd? Van daaruit redeneren we terug. Ons werk bestaat uit het beheersbaar, uitvoerbaar en helder maken van (complexe) opdrachten, in verschillende, dynamische omgevingen. Het werk is nog niet klaar als de middelen zijn opgeleverd. Wat ons betreft zijn we pas klaar als de einddoelen zijn gerealiseerd: een daverend applaus vanuit de zaal, tevreden bezoekers, medewerkers en klanten, meer naamsbekendheid en een beter imago.

Case

Veiligheid Oosterhorn.

Statement adviseert, onderhoudt de website, verstuurt e-nieuwsbrieven en uitnodigingen en maakt onder andere films voor het programma Veiligheid Oosterhorn in Delfzijl.

Bekijk de case

Benieuwd naar andere cases?

Bekijk ons portfolio