Detachering.

Direct een allround communicatieadviseur in jouw organisatie, voor advies, projectmanagement en/of tekst- en mediaproducties, zonder ingewikkelde contracten.

Subnavigatie

Eerste Hulp Bij Onderbezetting

Soms heb je tijdelijk een extra communicatiekracht nodig: voor de organisatie van een evenement, de communicatie van een nieuw project, bij een acute crisis of de plotselinge uitval van een collega. Huur dan meteen iemand in die het klappen van de zweep kent. Die snel overzicht biedt, adviseert, meedenkt, 'hands on' meewerkt en zo de continuïteit en de kwaliteit van de communicatie waarborgt.

Schakel  één van onze communicatieadviseurs in. Het maakt niet uit of het gaat om werkzaamheden op strategisch of uitvoerend niveau: Statement regelt kwaliteit én continuiteit, want achter onze adviseurs staat een bureau met een zeer uitgebreid netwerk. Bij vakantie of ziekte zorgen wij voor vervanging. En bij tijdelijke piekbelasting kunnen we gewoon opschalen. Opdrachtgevers als Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), provincie en gemeente Groningen, Boskalis, waterschap Noorderzijlvest en Humanitas gingen je voor.

Informeer naar onze detacheringsopties of maak meteen een afspraak!

 

Case

Combinatie Ommelanderdiek.

Eén van onze communicatieadviseurs was gedetacheerd bij Combinatie Ommelanderdiek, toen die werkte aan de dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl. 

Bekijk de case

Benieuwd naar nog meer cases?

Bekijk ons portfolio