Detachering.

Direct een allround communicatieadviseur in jouw organisatie, voor advies, projectmanagement en/of tekst- en mediaproducties, zonder ingewikkelde contracten.

Subnavigatie

Eerste Hulp Bij Onderbezetting

Soms heb je tijdelijk een extra communicatiekracht nodig: voor de organisatie van een evenement, de communicatie rondom een nieuw project, bij een acute crisis of de plotselinge uitval van een collega. Huur dan meteen iemand in die het klappen van de zweep kent. Die snel overzicht biedt, adviseert, meedenkt, 'hands on' meewerkt en zo de continuïteit en de kwaliteit van de communicatie waarborgt.

Schakel  één van onze communicatieadviseurs in. Het maakt niet uit of het gaat om werkzaamheden op strategisch of uitvoerend niveau: Statement heeft altijd de juiste adviseur beschikbaar. Je krijgt kwaliteit én continuiteit, want achter onze adviseur staat een bureau met een uitgebreid netwerk. Bij vakantie of ziekte zorgen wij voor vervanging. En bij tijdelijke piekbelasting kunnen we snel opschalen. Opdrachtgevers als Philips, Provincie Groningen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), Humanitas en Ommelanderdiek gingen je voor.

Informeer naar onze detacheringsopties of maak meteen een afspraak!

 

Case

Combinatie Ommelanderdiek.

Eén van onze communicatieadviseurs is gedetacheerd bij Combinatie Ommelanderdiek die werkt aan de dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl. 

Bekijk de case

Benieuwd naar nog meer cases?

Bekijk ons portfolio