Evenementen.

Organiseer je wel eens bijeenkomsten en evenementen? Ben je op zoek naar ondersteuning bij de conceptvorming, de organisatie, het opstellen van een inhoudelijk programma, mediaproducties en/of het verzorgen van het complete uitnodigings- en registratieproces? Dan zit je bij ons wel goed.

Subnavigatie

Ondersteuning bij evenementen

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een evenement. Naast het samenstellen van een inhoudelijk programma gaat het ook om het uitnodigen en registreren van bezoekers, het regelen van een geschikte locatie met passende techniek en ga zo maar door. Soms kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken.

Statement organiseert, produceert en regisseert evenementen, congressen, werkconferenties en symposia. Als full-service communicatiebureau ontzorgen we onze opdrachtgevers daarbij van begin tot eind. Alles wat je zelf niet kunt of wilt uitvoeren, verzorgen wij graag voor je.

Actief meedenken
Het liefst zitten we zo vroeg mogelijk aan tafel, zodat we actief kunnen meedenken, over doelen, doelgroepen, het inhoudelijke programma, datum, locatie en techniek. Zodra dat allemaal is vastgesteld, zorgen we samen met jou voor volle zalen, een boeiend programma en enthousiaste bezoekers.

 

Landelijk Congres Vitale Vakantieparken

Op 2 juni 2022 vond het Landelijk Congres Vitale Vakantieparken plaats in De Bonte Wever in Assen. Statement was nauw betrokken bij de voorbereiding, de organisatie, de mediaproducties en de regie van dit zeer geslaagde evenement. Bekijk onderstaande Aftermovie en lees wat we voor jou kunnen betekenen.

Films en lasershow
Om de voortgang van de diverse Vitale-Vakantiepark-projecten in Nederland op een aansprekende manier te laten zien, produceerden wij filmreportages vanuit de verschillende provincies. Vertegenwoordigers van de projecten werden daarna nog eens live op het podium geïnterviewd. Dit gaf in korte tijd een dynamisch totaaloverzicht. Ook zorgden we voor een spectaculaire lasershow, advertenties, digitale programmaboekjes, powerpointpresentaties en banners.

Deelsessies
Naast de digitale uitnodiging via onze Statement Uitnodigingstool coördineerden wij ook de registratie van alle deelnemers, het versturen van bevestigingen met het definitieve programma en de uitvraag en persoonlijke indeling van 300 bezoekers in bijna 20 verschillende deelsessies.

Digitale Goodiebag
Na afloop ontvingen alle deelnemers een Digitale Goodiebag, met daarin de films, foto's en presentaties van het congres, een aftermovie met sfeerreportage en korte quotes van sprekers en deelnemers en een aantal leuke gimmicks. Daarmee kraag het evenement nog meer impact!


Wat Statement voor jou kan betekenen:

  • interactieve sessie over doelen, doelgroepen, vorm, schaal en inhoud
  • draaiboek en concept-programma opstellen
  • locatie, techniek en sprekers bepalen en vastleggen
  • save-the-date en digitale uitnodigingen versturen
  • herinneringen en bevestigingen versturen, bezoekers registreren
  • productie (master)presentatie
  • vormgeving van posters, programmaboekjes, banners, advertenties, persberichten
  • inhoudelijk en technisch draaiboek + regie tijdens evenement
  • filmproducties (inleidende films, filmregistratie, livestream, aftermovie)
  • bedankmailing versturen, met digitale goodiebag

Welk evenement gaan wij samen organiseren?

Maak een afspraak, om hierover te sparren.

Afspraak maken