Film.

Een goede film brengt naast een boodschap ook gevoel over. Mensen lachen, huilen, veranderen of blijven juist bij hun mening na het zien van een goede film. Die zorgt voor emotie en beleving. Filmen doen we het hele jaar door, maar het mooist zijn toch wel de maanden mei tot en met september.

Subnavigatie

Films die je raken!

Een goede film raakt de kijker in het hart. Daarvoor heb je wel een creatief en goed doordacht script nodig, mooie beelden, sterke scenes, krachtige citaten en de juiste muziek. Met deze ingrediƫnten zetten wij jouw organisatie, bedrijf, product of vacature ijzersterk neer.

Met een inspirerende bedrijfsfilm, promotiefilm of vacaturefilm kun je laten zien wie je bent, wat je doet, maar vooral: waarom je doet wat je doet én wat de kijker bij jou kan halen. Films geven kleur aan evenementen, lezingen, presentaties en websites. Bedenk samen met ons een scenario, organiseer een aantal draaidagen, laat de film in première gaan voor jouw eigen publiek en plaats 'm daarna op YouTube, op je website en op alle social mediakanalen die je maar kunt bedenken. Win een Oscar!

Case

Ambassadefilm Innovaties in Noord-Nederland.

Speciaal voor de Drentse Ambassade in Nieuwspoort Den Haag maakten wij een zomerse & zakelijke roadmovie. 

Bekijk de case

Benieuwd naar meer?

Bekijk ons portfolio