Film met impact.

Rondom Prinsjesdag 2017 had de provincie Drenthe een week lang, onder de noemer 'Drentse Ambassade', Nieuwspoort in Den Haag afgehuurd. Zeven dagen was er speciale aandacht voor culturele en economische activiteiten in Drenthe. Diverse groepen mensen werden uitgenodigd en RTV Drenthe zond een week lang live uit vanuit Den Haag. Op de laatste dag stond 'de ambassade' in het teken van Noord-Nederland. Statement adviseerde hiervoor een bijzondere film te maken en bezoekers als het ware mee te nemen langs tien uitzonderlijk innovatieve bedrijven en projecten. Wij kregen groen licht en deden het!

Speciaal voor de Drentse Ambassade in Nieuwspoort Den Haag maakten wij een zomerse en zakelijke roadmovie. De film heet 'Innovaties & Innovators in Noord-Nederland' en het was werkelijk een FEEST om ‘m in opdracht van de provincie Drenthe te mogen maken. Wij adviseerden verder over de projectie- en geluidstechniek en verzorgden de presentatie van de middag.

Interactief productieproces.

Zoals altijd, begon ons filmproductieproces met een aantal creatieve en inhoudelijke sessies over doelen, doelgroepen, concept, vorm en inhoud. Op basis van de uitkomsten van de sessies schreef Statement het script en stelden wij de productieplanning op. Wij kozen heel bewust voor filmopnames in de zomer, zodat wij konden profiteren van extra lange en prachtig lichte draaidagen. En dat werkte! Naast de succesvolle bedrijven en organisaties en de twee hoofdrolspelers Thirza en Michael vormde het schitterende zomerweer een belangrijke succesfactor voor deze film.

Later hebben wij nog een ingekorte versie van de film gemaakt, voor vertoning tijdens een grote Inspiratiebijeenkomst van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland in De Lawei in Drachten.  

Bekijk de film.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of ben je op zoek naar iemand die de volledige communicatie verzorgt?