Campagnes.

Campagnes zijn avontuurlijk & complex, online & offline en altijd multidisciplinair & multimediaal. Om succesvol te zijn, heb je een plan de campagne nodig.

Subnavigatie

Marketing-, PR- en Communicatiecampagnes

Een succesvolle campagne vraagt om heldere doelstellingen, inzicht in je doelgroepen, een gefundeerde strategie, een sterk creatief concept en een slimme mix van media en kanalen. Maar zelfs als je dat allemaal hebt, komt het uiteindelijk aan op de uitvoering. Die moet strak en scherp zijn!

In de afgelopen 25 jaar stond Statement aan de basis van de meest uiteenlopende campagnes. Voorlichtingscampagnes, bouwcommunicatiecampagnes, PR-campagnes, naamsbekendheidscampagnes en bewustwordingscampagnes.

Als je nog iets verder naar beneden scrolt kun je meer lezen over de campagne die we jaarlijks voor de Groninger Ondernemingsprijs verzorgen. Daar zitten alle denkbare campagne-disciplines in: zowel online als offline. Je kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken. We luisteren graag naar jouw wensen en doelen en vertellen je vervolgens precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot snel.

Case

Groninger Ondernemingsprijs.

Wij verzorgen de communicatiecampagne voor de Groninger Ondernemingsprijs.

Bekijk de case

Benieuwd naar andere cases?

Bekijk ons portfolio