Complete campagne.

Al meer dan 10 jaar is er sprake van een innige samenwerking tussen Evenementenbureau ZieOmmezijde en Statement.
De eerste is verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement, terwijl Statement zich bezig houdt met alle vormen van communicatie.

Provinciale Ondernemingsprijs

Communicatiecampagne.

Van de inschrijvingen tot de pitches en de zinderende eindstrijd: elk jaar is de uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs een groot feest! Tijdens de grote finale wordt de winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs bekendgemaakt in MartiniPlaza door Commissaris van de Koning René Paas.

Omdat we in 2023 de 25ste editie vierden van de prijs, was dit keer de grote zaal het podium voor de spannende finale. Met ruim 800 man zat de zaal bomvol!

Volle zalen

Persoonlijke uitnodigingen.

Zo'n zaal komt natuurlijk niet zomaar vol. Met onze eigen uitnodigingstool versturen we gepersonaliseerde uitnodigingen naar het publiek. Het voordeel van deze tool is dat de ontvanger zijn aanwezigheid kan aangeven. Zo kan de organisatie van het event goed inschatten wat de opkomst wordt. Verder biedt de tool volop ruimte voor informatie over o.a. tijd, locatie, parkeren en route. Volle zalen gegarandeerd!

Interviews en films.

Uit alle bedrijven die zich aanmelden (of worden aangemeld) voor de Groninger Ondernemingsprijs selecteert een onafhankelijke jury tien kandidaten. Zij krijgen aan de finale vooraf bezoek van Statement. Wij interviewen ze en maken bedrijfsfilmpjes zodat deze genomineerden een gezicht krijgen. Daarnaast leggen we het evenement zelf ook vast op film.

2023

De finalisten.

Wovar

Het ondernemersverhaal van Jesse Keizer leest als een jongensboek. Op 17-jarige leeftijd liep hij stage bij een ijzerhandel in Meppel en daar ontwikkelde hij een affiniteit voor schroeven, bouten en moeren. Later ging hij in Groningen commerciële economie studeren. Bij houthandel Gadero vond hij een stageplek en daar leerde hij de kunst van het online-ondernemen.

Bekijk op YouTube

OnlineVeilingmeester.nl

Arjen Damminga startte zijn bedrijf in 2009 na een uit de hand gelopen afstudeeropdracht. Hij besloot de eerste online veilingmeester van Nederland te worden en zette Online Veilingmeester (OVM) op. Als bezoeker van de digitale veilingen kun je tegen interessante buitenkansjes aanlopen. Je komt er van alles tegen: van klassieke auto’s tot peperdure Gucci-tasjes, van heftrucks tot airfryers. 

Bekijk op YouTube

EasyToys

In 2004 startte Eric Idema zijn onderneming vanuit een uitkeringssituatie. Hij had opgemerkt dat er online veel interesse was in erotiek en seks en besloot daar op in te spelen. Op zijn zolder begon hij een webwinkel in erotische producten. Inmiddels worden de producten van EasyToys in meer dan 80 landen verkocht en zijn ze te vinden in de schappen van o.a. de HEMA en Hunkemöller.

Bekijk op YouTube
25 jaar GOP

Jubileumboek.

In 2023 vierde de Groninger Ondernemingsprijs haar 25ste  verjaardag. Om dit jubileum extra luister bij te zetten is besloten een jubileumboek te produceren. Alle winnaars over de afgelopen 25 jaar zijn door Statement geïnterviewd. Zij vertellen wat voor effect het winnen van de prijs voor het bedrijf heeft gehad en welke ontwikkelingen ze sindsdien hebben meegemaakt. Uiteraard worden de prettig leesbare teksten afgewisseld met fraai fotomateriaal.

Bekijk het jubileumboek
Finale

Evenement met impact.

De finaleavond is een groot evenement in Martiniplaza Groningen. Statement verzorgt hiervoor alle films, visuals, winnaars-cheque, juryrapport en legt het evenement vast op film en foto.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of zoek je iemand die de volledige communicatie verzorgt?