Complete campagne.

Statement verzorgt - samen met ZieOmmeZijde - al bijna 10 jaar de complete campagne rondom deze prijs. ZieOmmeZijde doet de evenementen en Statement de communicatie.

Provinciale Ondernemingsprijs

Communicatiecampagne.

De uitreiking van de Groninger Ondernemingsprijs is elk jaar een groot feest! De campagne start met de opening van de inschrijving. Ondernemingen kunnen zichzelf aanmelden, of kunnen door derden worden voorgedragen. Alle inschrijvingen worden eerst gecheckt op de criteria en uit de overgebleven namen selecteert de jury tien genomineerden. Tijdens de nominatiebijeenkomst pitchen deze tien bedrijven om drie finaleplaatsen. Tijdens de grote finale aan het einde van het jaar wordt de winnaar van de Groninger Ondernemingsprijs bekendgemaakt in MartiniPlaza door Commissaris van de Koning René Paas.

Volle zalen
Statement is verantwoordelijk voor de complete campagne. Van het schrijven en versturen van persberichten en nieuwsbrieven, het bijhouden van de website en de socials tot en met het versturen van uitnodigingen en de productie van 10 filmportretten van alle genomineerden. Om volle zalen te garanderen zetten wij onze Statement Uitnodigingstool in, met opvallende gepersonaliseerde uitnodigingen een éénkliksregistratie. Verder maken we filmreportages van de evenementen

Finale

Evenement met impact.

De finaleavond is een groot evenement in Martiniplaza Groningen. Statement verzorgde hiervoor alle films, visuals, winnaars-cheque, juryrapport en legde het evenement vast op film en foto.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of zoek je iemand die de volledige communicatie verzorgt?