Teksten schrijven

Teksten voor websites, social media en andere uitingen moeten scherp, relevant en 'to the point' zijn.

Subnavigatie

Teksten schrijven

Mensen nemen steeds minder tijd om te lezen. Daarom moeten teksten kort en bondig zijn en een pakkende boodschap bevatten. Statement helpt!

Teksten voor websites, persberichten, nieuwsbrieven, folders, brochures, jaarverslagen, personeelsbladen en relatiemagazines schrijven wij op basis van interviews en/of aangeleverd materiaal. Zodra de teksten klaar zijn, verzorgen we ook het content management van websites, social media en digitale nieuwsbrieven. Ook kun je bij ons terecht voor speciale producties, zoals position papers, gebruiksaanwijzingen, aanbestedingsdocumenten, radio- en televisiecommercials en voice-overs. Wil je liever zelf de teksten schrijven en die door ons laten redigeren? Dat kan natuurlijk ook! Met onze onafhankelijke en deskundige blik krijg je prettig leesbare teksten, zonder taal-, stijl- en spelfouten.

Case

Groots in Groningen.

Voor de gemeente Groningen maakten wij een glossy magazine, met mooie interviews, fotoreportages en rubrieken. Het magazine blikt terug op vier jaar gebiedsgericht werken.

Bekijk de case

Benieuwd naar nog meer cases?

Bekijk ons portfolio