Websites & social media.

Je wilt jouw website en social media kanalen optimaal inzetten. Je gaat immers voor het grootste bereik en het beste resultaat. Aandacht krijgen en vasthouden? Content is King!

Subnavigatie

Website en social media onderhoud

Het kan een hele uitdaging zijn om goede content te creƫren voor social media kanalen. Voor websites geldt hetzelfde. Statement heeft ruime ervaring met het verzorgen van content en het onderhoud van online kanalen. Ook voor webanalyse en content strategie ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat plaats je op Facebook? Wat is geschikt voor Twitter? Hoe maak je een goede post voor Instagram? Wat zet je op de website? Welke content zorgt ervoor dat je online goed gevonden wordt en vergroot ook nog eens de interactie tussen de website en de social media kanalen? Content management kan soms een enorme, tijdrovende zoektocht zijn. Statement biedt de helpende hand: wij nemen het onderhoud van jouw website voor onze rekening en zorgen voor actuele content. Daarnaast analyseren wij hoe je website scoort op het web. Daarvan brengen wij je op gezette tijden op de hoogte. Voor je social media kanalen reiken wij je de juiste handvatten aan. Wil je het allemaal zelf verzorgen? Volg dan een training bij ons!

Case

100 Jaar De Ploeg.

Onder andere via de sociale media, bereikten we de juiste doelgroepen voor het jubileumjaar van kunstkring De Ploeg.

Bekijk de case

Benieuwd naar nog meer cases?

Bekijk ons portfolio