100 Jaar De Ploeg.

Kunstenaarsvereniging De Ploeg werd in 1918 opgericht als reactie op het artistieke klimaat in de stad Groningen. In 2018 bestond de kunstkring 100 jaar; dus reden voor een feestje! Rondom de overzichtstentoonstelling van De Ploeg in het Groninger Museum werden allerlei activiteiten georganiseerd. Samen met ZieOmmeZijde mochten wij de campagne verzorgen.

Communicatie campagne.

Organisatiebureau ZieOmmeZijde organiseerde of ondersteunde de evenementen rondom de viering van het 100-jarige bestaan van De Ploeg. Statement verzorgde de communicatie. Die varieerde van persberichten tot content voor social media, de website en folders. Het was heel afwisselend. Net zoals de activiteiten waarover wij berichtten. Er waren tentoonstellingen, rondvaarten en concerten.

Brochure.

De opening van de tentoonstelling van het Groninger Museum was een feestje om bij te zijn: koning Willem-Alexander verrichtte de opening. Er werden brochures rondgedeeld met informatie over alle activiteiten die in 2018 plaatsvonden. De teksten van deze brochures hebben wij geschreven. 

Communicatiemix.

Oftewel: een zeer brede campagne, met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Per activiteit keken wij naar de juiste communicatiemix en verzorgden wij de uitvoering. Zodat alle activiteiten de PR-waarde kregen die ze verdienden!

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of zoek je iemand die de volledige communicatie verzorgt?