Online.

Online aanwezigheid gaat veel verder dan een website in de lucht houden. Het gaat om vindbaarheid, bezoekers, dialoog, conversie en vertrouwen.

Subnavigatie

Online communicatie

Een website is geen doel op zich. Het is een middel. Je wilt online gevonden worden, bezoekers informeren, inspireren en aanzetten tot actie. Wij zien corporate websites dan ook als een 24/7 spil in de bredere marketing- en communicatiestrategie.

Samen met jou en jouw collega's bespreken we altijd eerst de bredere marketing- en communicatiestrategie. Van daaruit kunnen we immers de beste - meest effectieve - online strategie bepalen en de juiste websites, sociale media, e-news en e-marketing inzetten. Zoals altijd beginnen we met de einddoelen: wanneer beschouw jij de online communicatie als geslaagd? Op welke doelgroepen wil jij je richten? Wat wil je online bereiken? En hoe graag wil je dat? Van daaruit redeneren we terug. We bouwen een mix aan middelen rondom elke doelgroep. We verbinden online met offline, push met pull, bezoekcijfers met conversies en kosten met baten.

Official Partner van Mailchimp

MC-Partner-Horizontal-Final_1.png

Wij zijn door Mailchimp erkend als 'official Mailchimp partner'. Ook zijn wij als enige organisatie in de provincie Groningen opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. En daar zijn we best trots op!

Als officiële partner hebben we korte lijntjes met Mailchimp. Zo hebben we 24/7 toegang tot hun helpdesk, krijgen we maandelijks handige tips & tricks en hebben we toegang tot exclusieve functies. Hierdoor halen wij het beste uit Mailchimp en kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn, bijvoorbeeld met het maken van succesvolle e-nieuwsbrieven. Dus, je weet ons te vinden!

Case

AV-Adviesbureau.

Voor AV-Adviesbureau maakten we een nieuwe website en deze analyseren en onderhouden we nog steeds. 

Bekijk de case

Benieuwd naar andere cases?

Bekijk ons portfolio