AV-Adviesbureau

AV-Adviesbureau wilde een nieuwe website. Zo’n mooi bedrijf dat advies geeft op het gebied van audiovisuele installaties verdient natuurlijk een mooie en moderne website. Samen met AV-Adviesbureau en websiteontwikkelaar AddNoise gingen wij om tafel om de website te maken.

Aan de slag

Eerst keken wij naar de reeds bestaande website: wat beviel goed, wat minder? Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid? Welke content zouden wij eventueel kunnen overhevelen naar de nieuwe website? Hoe konden wij het product van AV-Adviesbureau het beste profileren?

Door de juiste vragen te stellen aan AV-Adviesbureau kwamen wij tot een nieuwe structuur voor de nieuwe website. Die hebben wij voorgelegd aan AddNoise en zij heeft de website vervolgens gebouwd.

Fotografie

Fotografie

Nadat de website qua vormgeving stond, zijn wij de website gaan vullen met content. Naast de teksten, zijn wij ook aan de slag gegaan met het schieten van nieuwe beelden voor op de website. Hiervoor gingen wij een samenwerking aan met de professionele fotograaf Jan Buwalda. Dit leverde mooie beelden op!

Google Analytics

Uiteindelijk is het resultaat een up-to-date website die voldoet aan alle moderne eisen die er zijn. Wij houden voor AV-Adviesbureau Google Analytics nog steeds scherp in de gaten en voeren daar waar nodig wijzigingen door op de website.

Wil jij ook een nieuwe website?

Van het bouwen van een nieuwe website en de verzorging van de content tot aan de fotografie, analyse en het onderhoud.