Statement Academy.

Wij werken vraaggestuurd en begeleiden zowel personen als groepen met thema's die met marketing en communicatie te maken hebben: zoals corporate en personal storytelling, content strategie, social media strategie, vloggen, e-nieuwsbrieven versturen met MailChimp. Ons doel is, dat jouw bedrijf, organisatie of team weer zélf vooruit kan!

Subnavigatie

Statement Academy

Succesvol leren vloggen voor jouw bedrijf? Heeft jouw team behoefte aan meer kennis over social media? Zou je graag een coachingstraject willen om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten? Dan zit je bij 'Statement Academy' goed!

Wij bieden diverse trainingen, workshops en coachingstrajecten aan over uiteenlopende onderwerpen. Ze zijn modulair van opzet: ze kunnen los of in serie geboekt worden. Dat maakt ze zeer geschikt voor verschillende doelgroepen. Workshops duren vaak een dagdeel en zijn eventueel te combineren met ontbijt, lunch of diner. De inhoud en vorm van de workshops passen we aan op jouw vraag. Daarom hebben we eerst een uitgebreid voorgesprek waarin we praten over leerdoelen, doelgroep, locatie en methodiek. Onze workshops kunnen we ook 'in company' verzorgen. 

Case

ASWA-Welzijn.

Onze adviseurs verzorgden samen met een professionele filmer vlogworkshops voor ASWA-Welzijn.

Bekijk de case

Benieuwd naar nog meer cases?

Bekijk ons portfolio