Veiligheid Oosterhorn

In het programma Veiligheid Oosterhorn werken verschillende bedrijven en organisaties van Chemie- en Industriepark Oosterhorn in Delfzijl samen. Met deze samenwerking wil men meer bewustzijn creëren voor veiligheid en preventie en zo het veiligheidsniveau verder verbeteren en waarborgen. Wij maakten de website, een voorlichtingsfilm en een poster/folder. Periodiek verzorgen wij digitale, gepersonaliseerde uitnodigingen voor bijeenkomsten, e-nieuwsbrieven en verslagen. Ook wonen wij als communicatieadviseur de projectoverleggen bij.

Communicatieadviseur tijdens projectoverleg

Tijdens een maandelijks projectoverleg schuift onze communicatieadviseur aan. Hierdoor kunnen wij gelijk meedenken en adviseren. 

Uitnodigingtrajecten

Voor kennissessies en andere bijeenkomsten verzorgt Statement het uitnodigingstraject: genodigden ontvangen een gepersonaliseerde, digitale uitnodiging voor zo’n bijeenkomst. Daarnaast houden wij ook het aantal aanmeldingen bij, zodat er desgewenst een reminder kan worden verstuurd. Een uitnodigingstraject zorgt gegarandeerd voor een hogere opkomst. Daarnaast versturen wij ook altijd een terugblikmailing.

Projectwebsite

Ter ondersteuning van de communicatie over het project hebben wij een pragmatische website gemaakt.

Bekijk de projectwebsite

Communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of zoek je iemand die de volledige communicatie kan verzorgen?