Nieuwe website.

Statement ontwikkelde een compleet nieuwe website voor Chemie Park Delfzijl. De oude website voldeed niet meer aan de huidige technische eisen en converteerde niet in Google. De nieuwe website heeft een nieuw uiterlijk gekregen, is technisch helemaal up-to-date en beschikt over alle moderne technieken.

Processchema.

Chemie Park Delfzijl is een sterk geïntegreerde, dynamische en duurzame keten van ondernemingen die elkaars hoogwaardige producten en diensten afnemen en verwerken. Dankzij die sterke, onderlinge klant-leverancier relaties, de ruime beschikbaarheid van natuurlijke grondstoffen en de goede logistieke verbindingen is Chemie Park Delfzijl uitgegroeid tot een geavanceerde keten van nationaal belang. Om deze keten in beeld te brengen en eenvoudig inzichtelijk te maken hoe de bedrijven op Chemie Park Delfzijl zich tot elkaar verhouden, heeft Statement een processchema uitgewerkt met daarin de bedrijven en de stromen grondstoffen.

Analytics.

Een nieuwe website bouwen is één, maar blijven monitoren en analyseren hoe bezoekers die website gebruiken is een tweede stap die regelmatig genomen moet worden. Samen met Chemie Park Delfzijl bekijken wij regelmatig hoe de website gebruikt wordt. Zo krijg je inzicht en kun je bijsturen waar dat nodig is.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Neem contact op