Complete campagne.

Statement kreeg in 2016 de opdracht om 'naar Gronings model' een campagne voor een Drentse ondernemingsprijs te ontwikkelen. Statement produceerde de complete campagne voor de Drentse Onderneming van het Jaar in 2016, 2017 en 2018. Na deze driejarige opstartfase werd zowel de campagne als de organisatie ondergebracht bij een Drents bureau. En zo hoort het natuurlijk ook!

Provinciale Ondernemingsprijs Drenthe

Communicatiecampagne.

De prijs was in de jaren vóór 2016 alleen gericht op de ondernemer als persoon en de uitreiking maakte deel uit van de Promotiedagen in Drenthe. In de nieuwe opzet moest de aandacht verschuiven naar het geheel van de onderneming, een ondernemer doet het tenslotte niet alleen. Ook moest de prijs een geheel zelfstandig concept worden. Voor de communicatie rondom de prijs moest de bestaande website worden omgebouwd en alle social media kanalen worden aangemaakt, ingericht en actief ingezet worden. Om alle betrokkenen uit te nodigen voor de verschillende bijeenkomsten, hebben wij onze eigen Uitnodigingstool ingezet voor de gepersonaliseerde uitnodigingen.

Finale

Evenement met impact.

De finaleavond is een groot evenement in een regionaal theater. In 2016 en 2017 vond de finale plaats in de Nieuwe Kolk in Assen en in 2018 in het Atlas Theater in Emmen. Statement verzorgde hiervoor alle films, visuals, winnaars-cheque, juryrapport en legde het evenment vast op beeld.

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of zoek je iemand die de volledige communicatie verzorgt?