Complete campagne.

In september 2020 startte de campagne die nu Duurzame Inzetbaarheid Noord heet. Statement is vanaf de start betrokken bij het project: we boden o.a. hulp op het gebied van organisatie, filmproductie en het dagvoorzitterschap van de startbijeenkomst. Verdere activiteiten betroffen de website, drukwerk en advisering.

Website.

Statement ontwikkelde een complete website voor de campagne. De website is volop in beweging: specialisten op het gebied van duurzame inzetbaarheid sluiten zich aan bij het project, activiteiten worden gedeeld en het platform groeit nog altijd!

Startbijeenkomst.

Op 29 september 2020 vond de startbijeenkomst van dit project plaats. De startbijeenkomst werd, in verband met de coronapandemie, online georganiseerd. Statement verzorgde de organisatie en registratie van het evenement. Daarnaast was Ron Overbeek van Statement dagvoorzitter van het evenement.

Kijk de startbijeenkomst terug

Zomerborrel.

Na het eerste jaar van de coronapandemie kregen we weer wat meer vrijheid om samen te komen. Die kans werd meteen aangegrepen: in het Bovenveen in Echten werd een bijeenkomst georganiseerd waar men kennis kon uitwisselen over duurzame inzetbaarheid en …. borrelen!

Bekijk de zomerborrel

Masterclass.

Op 1 februari 2022 vond de Masterclass Duurzame Inzetbaarheid plaats. De Statenzaal van de provincie Drenthe bood aan diverse bij het project betrokken sprekers een podium. Ron Overbeek van Statement nam ook hier het dagvoorzitterschap voor zijn rekening.

Kijk de masterclass terug
in beeld

Testimonials.

Statement produceerde verschillende testimonials om de diversiteit binnen het thema duurzame inzetbaarheid te benadrukken. Bekijk ze hier →

In de hand

Drukwerk.

Wat we uiteindelijk nog misten, was 'iets om achter te laten'. Iets dat werkgevers nog even een extra prikkel geeft om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Daarom zijn er een aantal flyers ontwikkeld voor verschillende beroepssectoren. Door informatie en handige tips te geven en een paar filmpjes te tonen via QR-codes krijgt de lezer een extra stimulans om te werken aan het thema!

Ook communicatie-ondersteuning nodig?

Staan er grote projecten op stapel of ben je op zoek naar iemand die de volledige communicatie verzorgt?