Nieuwe website.

Statement ontwikkelde in samenwerking met AddNoise een compleet nieuwe website voor Kremer Zand en Grind. De oude website voldeed niet meer aan de huidige technische eisen en converteerde niet in Google. De nieuwe website heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen, is technisch helemaal up-to-date en beschikt over alle moderne technieken.

Klanttevredenheidsonderzoek.

Voor de ISO 9001 certificering was het noodzakelijk om informatie te verkrijgen over de tevredenheid van Kremers klanten. Het zand- en grindbedrijf vroeg ons of wij een onderzoek wilden opzetten en uitvoeren. Via een anonieme online vragenlijst hebben wij dit uitgevoerd. De resultaten hebben wij geanalyseerd en uitgewerkt in een presenteerbaar rapport. Resultaat: Kremer scoorde een hele dikke voldoende!

Wij vinden het altijd belangrijk om van relaties te weten waar ze tevreden over zijn, maar ook waar ze niet tevreden over zijn. Zonder kritiek geen verbetering!

Vacatures.

Vacatures vervullen begint met het vinden van geschikte kandidaten. Wij schrijven aansprekende vacatureteksten en produceren bijpassende wervende beelden ter ondersteuning op sociale media. Zo ook voor Kremer Zand en Grind.

Ook communicatieondersteuning nodig?

Neem contact op